O nama

U prigradskom djelu Bara, naselju Šušanj, na udaljenosti svega 150m od mora, nalaze se luksuzno opremljeni apartmani Radosavović.
Svi naši apartmani su tipa studio i posjeduju mini čajnu kuhinju sa komplet posuđem, terasu, zasebno kupatilo, klima uređaj, tv. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studio apartmani.

Gostima je omogućeno korišćenje interneta. Obezbeđen je parking vozila u zatvorenom, a u sklopu objekta nalazi se market površine 106 kvadratnih metara. Sportski centar, otvorenog i zatvorenog tipa, nalazi se na udaljenosti od 300m, a restorani u okruženju udaljeni su svega 20-30m.

01
01
02
02
03
03
04
04

Šušanjska plaža, duga 1.5km oivičena je kompleksom borove šume, što je čini posebnom u odnosu na ostale plaže Crnogorskog primorja. Apartmani Radosavović vam pružaju mogućnost organizovanja posjeta kulturnim i istorijiskim spomenicima, atraktivnim turističkim lokacijama kao i usluge transfera od i do aerodroma.

01
01
02
02
03
03
04
04

Budite gosti Bara i uživajte u našim apartmanima. Domaćinska atmosfera i ljubazno osoblje, omogućiće vam da se osećate prijatno i rado vraćate! 

Apartmani Radosavović

Apartmani Radosavović vam pružaju mogućnost organizovanja posjeta kulturnim i istorijiskim spomenicima, atraktivnim turističkim lokacijama kao i usluge transfera od i do aerodroma.

Apartmani Šušanj

Na samo 150m od šušanjske plaže nalaze se luksuzno opremljeni Apartmani Radosavović.

Letovanje u Baru

Bar je moderan grad koji se svakim danom sve više širi. Nalazi se između Jadranskog mora i Skadarskog jezera. okružen planinama i poznat po različitosti kultura, vera i nacija.

Kontaktirajte nas

Budite gosti bara i uživajte u našim apartmanima. Omogućićemo Vam da se osećate prijatno i rado vraćate.